| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
maia
Pridružen/-a: Pon Mar 2010 12:04 Prispevkov: 1
|
Objavljeno: Pon Mar 01, 2010 12:19 pm Naslov sporočila: Pozdrav |
|
|
ni ravno prava "tema", a druge ni. sem nataša iz koprskega in sem se vam pravkar pridružila. čez 63 delovnih dni bom upokojena in se lahko po mili volji ukvarjala s svojim vrtom. imam trato, majhen zelenjavni vrt in okrasne rastline, pa tudi par sadnih dreves. in seveda tudi ljubljene oljke. z možem skupaj to reč furava, da pa bi bila bolj uspešna, sem se priključila tudi vaši skupini.
upam, da vas bom kmalu tudi osebno spoznala, pa da bo gaia zrihtala kakšen avtobus za na izlete z mojega konca. prejšnji petek sem bila na predavanju g. špeharja v bertokih in ugotovila, da nas je kar nekaj članov tega kluba. za enkrat dovolj. pošiljam vam veliko slanih pozdravov.
Nataša  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
GAIA
Pridružen/-a: Tor Okt 2006 8:44 Prispevkov: 114 Kraj: Vrhnika
|
Objavljeno: Čet Maj 06, 2010 11:33 am Naslov sporočila: |
|
|
Uspešno vrtnarjenje in veliko veselja z vašim vrtom vam želi Klub Gaia. Tudi vi prejmite prav lep sončen pozdrav  _________________ GAIA
Kar narava veleva, Gaia razodeva |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|