| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Andkuk
Pridružen/-a: Čet Feb 2010 18:25 Prispevkov: 3 Kraj: Bučkovci
|
Objavljeno: Sre Feb 17, 2010 6:48 pm Naslov sporočila: Moje rastline |
|
|
sem slep. Imam zelo rad rože. Imam vijolico in kaktuse. Z njimi se tudi pogovarjam. Jih tudi pobožam. Na kaktus se redko pičim. Primem ga od spodaj navzgor. Brez rož si življenja ne predstavljam. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
samira
Pridružen/-a: Pon Avg 2009 3:38 Prispevkov: 12
|
Objavljeno: Sre Feb 17, 2010 7:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
pozdravljen med na mi Andkuk .
Mislim, da imamo vsi, ki sodelujemo na teh straneh zelo radi zelenje, drevje, cvetje, skratka vse.
Obcudujem ljudi, ki se, tako kot ti, znajo pogovarjati z rozami....meni to nekako ne gre....no, nic zato, vseeno mi lepo uspevajo.
Veliko veselja s tvojimi zelenimi prijatelji ti zelim in srecno!
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Andkuk
Pridružen/-a: Čet Feb 2010 18:25 Prispevkov: 3 Kraj: Bučkovci
|
Objavljeno: Sre Feb 17, 2010 7:55 pm Naslov sporočila: Hvala |
|
|
| samira je napisal/a: |
pozdravljen med na mi Andkuk .
Mislim, da imamo vsi, ki sodelujemo na teh straneh zelo radi zelenje, drevje, cvetje, skratka vse.
Obcudujem ljudi, ki se, tako kot ti, znajo pogovarjati z rozami....meni to nekako ne gre....no, nic zato,lepo si napisala. To je res ampak jaz, ki ne vidim čutim to drugače kot videči. Čvetoči bodeči prijatelčki zakon, ko sem žalosten jim povem kako je pa še dobre poslušalke so.vseeno mi lepo uspevajo.
Veliko veselja s tvojimi zelenimi prijatelji ti zelim in srecno! |
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
nikateodora1
Pridružen/-a: Pon Feb 2010 15:19 Prispevkov: 2
|
Objavljeno: Pon Feb 22, 2010 3:37 pm Naslov sporočila: helou! |
|
|
sem čist nova na forumu...zanimajo pa me granatovci...vse o vzgoji, razmnoževanju, sadike, podtaknjenci....meni je namreč sadika crknila. kupila sem jo pri bakkerju in jo že prejela v tako slabem stanju, da ni imela praktično noč možnosti za preživetje |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
samira
Pridružen/-a: Pon Avg 2009 3:38 Prispevkov: 12
|
Objavljeno: Pon Feb 22, 2010 5:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljena tudi ti
Ce si dobila slabo sadiko, bi jo morala (oziroma morda jo lahko se, ker imajo garanacijo) in bi ti morali vrniti denar. Meni so ga vedno.
Tule si preberi nekaj za zacetek:
http://roze.si/granatno-jabolko
Pri tej rastlini je pomebno kje zivis,ker ce si kje v krajih kjer so zime hude, ne bo prezivelo in bi ga kvecjemu lahko gojila kot posodovko. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|